Stoiximan Super League

«Τραβάει το σχοινί» με τη NOVA η ΑΕΚ

Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα με τη NOVA -σε περίπτωση που εκείνη δεν αποκαταστήσει την οικονομική αδικία που θεωρεί ότι υφίσταται εις βάρος της- παρουσιάζεται η ΑΕΚ.

Διατεθειμένη να βγει στα χαρακώματα, αν χρειαστεί, με τη NOVA φέρεται η ΑΕΚ.

Οι σχέσεις των δυο πλευρών έχουν διαταραχθεί εδώ και καιρό, με αντικείμενο της δυσαρέσκειας των «κιτρινόμαυρων» το γεγονός ότι σε σχέση με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ παίρνουν ελάχιστα χρήματα από τα τηλεοπτικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εμπορική αξία της «Ένωσης» τη σεζόν 2015-16 αποτιμήθηκε όσο και αυτή του Πλατανιά (εξαιτίας του γεγονότος ότι λογίστηκε ως… νεοφώτιστη), ενώ τον χρόνο δεν λαμβάνει ούτε τα μισά από τα 11 εκατ. ευρώ που βάζει στο ταμείο του ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «Live Sport», στην ΑΕΚ θεωρούν υπεύθυνη γι’ αυτή την κατάσταση τη NOVA και γι’ αυτό τον λόγο έχει δοθεί εντολή στα αρμόδια στελέχη να βρεθεί άμεσα λύση, διαφορετικά να κλιμακωθεί η ένταση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στέλεχος της ΠΑΕ στην εφημερίδα, «μάλλον ήρθε η ώρα να ανοίξουν και οι δεύτερες συμβάσεις που έχουν υπογράψει κάποιες ΠΑΕ με το κανάλι της Κάντζας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x