Stoiximan Super League

Τραγωδία στη Βέροια – Ξεψύχησε στην προπόνηση ο τερματοφύλακας της Κ20!

Σοκ στη προπόνηση της Βέροιας! Κατά τη διάρκειά της άφησε την τελευταία του πνοή ο 17χρονος γκολκίπερ της Κ20, Στέλιος Μαρκούσης που για πρώτη φορά είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα.

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη σημερινή προπόνηση της Βέροιας η οποία σκορπά τη θλίψη σε όλη την οικογένεια του ελληνικού αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της επαγγελματικής ομάδας άφησε την τελευταία του πνοή εντελώς αιφνίδια ο 17χρονος τερματοφύλακας, Στέλιος Μαρκούσης της Κ20.

Ο νεαρός τερματοφύλακας γυμνάσθηκε σήμερα για πρώτη φορά στην καριέρα του με την πρώτη ομάδα και συμμετείχε στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους γκολκίπερ υπό την επίβλεψη του γυμναστή τερματοφυλάκων.

Κατά τη διάρκεια της εκγύμανσης και όταν έγινε αλλαγή με τον άλλον τερματοφύλακα που συμμετείχε στο πρόγραμμα ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις τους και χωρίς καθυστέρηση το ιατρικό επιτελείο πήγε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Στέλιο Μαρκούση.

Ταυτόχρονα, ειδοποιήθηκε από τους ιθύνοντες της Βέροιας ασθενοφόρο ώστε να διακομισθεί άμεσα ο 17χρονος στο κοντινότερο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, οι γιατροί της ομάδας κατάφεραν να επαναφέρουν τις αισθήσεις του αδικοχαμένο τερματοφύλακα, αλλά λίγα λεπτά αργότερα ξαναέχασε τις αισθήσεις του και εκεί κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας, το ασθενοφόρο μετέβη στο σημείο σε φυσιολογικό χρονικό διάστημα, οπότε μάλλον πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μη έγκυρης ιατρικής παρέμβασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως είναι φυσιολογικό, αυτές τις πρώτες ώρες επικρατεί η απόλυτη «παγωμάρα» στην ομάδα και την τοπική κοινωνία ενώ αυτό που προκύπτει από την ΠΑΕ είναι ότι όλοι οι νεαροί της Κ20 και των άλλων τμημάτων υποδομής έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και μάλιστα σε ένα παιδί που διαπιστώθηκε πρόβλημα «κόπηκε» μετά από απόφαση των γιατρών και των προπονητών.

Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ανακοπή καρδιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x