Ιταλία

Τράκαρε ο Ελ Σαράουι (pic)

Ο Στεφάν Ελ Σαράουι κατέστρεψε το αυτοκίνητό του, σε ατύχημα που είχε κατά την επιστροφή του από το Τορίνο στη Ρώμη.

Αυτοκινητιστικό ατύχημα είχε στο ταξίδι της επιστροφής του, από το Τορίνο, στη Ρώμη ο Στεφάν Ελ Σαράουι, με τον «Φαραώ» να βγαίνει σώος από το κατεστραμμένο του αυτοκίνητο.

Για την 5η «στροφή» του Campionato, η Ρόμα φιλοξενήθηκε στο Τορίνο από την «Γκρανάτα» σε μία αναμέτρηση που ξεκίνησε στις 12:30 τοπική ώρα(13:30 Ελλάδος).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου 1992 επιθετικός, αποφάσισε να επιστρέψει στη «βάση» της ομάδας με το αυτοκίνητό του, μετά από τη σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον προπονητή των «τζιαλορόσι» Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Κατά την επιστροφή του και συγκεκριμένα λίγο πριν φτάσει στον προορισμό του, περίπου στις 18:30 το απόγευμα(Ιταλίας), το Audi A3 που οδηγούσε ο 24χρονος, συγκρούστηκε με ένα Fiat Panda, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να καταστραφούν ολοσχερώς.

Από την σύγκρουση ο παίκτης δεν τραυματίστηκε και αφού εξετάστηκε από τον γιατρό του κλαμπ Ντε Βέσκοβο, αποφασίστηκε να πάει κατευθείαν στο σπίτι του προκειμένου να ηρεμήσει και ξεκουραστεί, ενώ αναμένεται να δηλώσει «παρών» στην σημερινή πρωινή προπόνηση(12:00 Eλλάδος).

Ο οδηγός του Fiat Panda, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Sant’ Eugenio» της ιταλικής πρωτεύουσας με «κίτρινο» κωδικό(επείγον περιστατικό χωρίς όμως κίνδυνο της ζωής) και παρέμεινε για νοσηλεία.

inner

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x