Αγγλία

Τρεις από τη Χαλ θέλει ο Σίλβα στη Γουότφορντ

Τους Καμίλ Γκροσίτσκι, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ελντίν Γιακούποβιτς φέρεται να επιθυμεί να πάρει μαζί του στην Γουότφορντ ο Μάρκο Σίλβα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Το... δρομολόγιο «KCOM» προς «Βικάρατζ Ρόουντ» επιθυμεί ο νέος προπονητής της Γουότφορντ, Μάρκο Σίλβα, να ακολουθήσουν μετά από εκείνον τρεις από τους μέχρι πρότινος παίκτες του στη Χαλ και ειδικότερα, οι Καμίλ Γκροσίτσκι, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ελντίν Γιακούποβιτς.

Παρά τον υποβιβασμό των «τίγρεων» στην Τσάμπιονσιπ, ο Πορτογάλος τεχνικός θεώρησε ότι συνέβαλαν τα μέγιστα οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια αποφυγής του... μοιραίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Ελαμπντελαουί έχει συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν και στον Ολυμπιακό, από τον οποίο είχε κινηθεί ως κόουτς της Χαλ να τον φέρει στο μέχρι πρότινος κλαμπ του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γνωστού βρετανικού Μέσου, το κόστος της τριπλής αυτής μεταγραφής αναμένεται να κυμανθεί στα 15 εκατομμύρια λίρες, όπου με 7.7 αξιολογείται ο Πολωνός μεσοεπιθετικός (Γκροσίτσκι), με 5.5 ο Νορβηγός πλάγιος μπακ (Ελαμπντελαουί) και με 1.8 ο Ελβετός τερματοφύλακας (Γιακούποβιτς).

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x