Αγγλία

Παίκτες κομμένοι και ραμμένοι για Ρανιέρι

Μεθοδευμένες κινήσεις με παίκτες που θα ταιριάζουν απόλυτα στη νοοτροπία του Κλαούντιο Ρανιέρι θα κάνει στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού η Λέστερ, σύμφωνα με τον Αϊβαβάτ Σριβανταναπράμπα.

Πολλοί θα περίμεναν ότι λόγω της φετινής της επιτυχίας, της παρουσίας στο Champions League της νέας περιόδου και του γεγονότος ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας έχει αρκετά... γερό πορτοφόλι, η Λέστερ θα έκανε αρκετές μεταγραφές από το λεγόμενο «πάνω ράφι».

Αμ δε!

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και γιος του ιδιοκτήτη, Αϊβαβάτ Σριβανταναπράμπα, οι «αλεπούδες» ναι μεν θα ενισχυθούν εν όψει των αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν, το πλάνο όμως είναι να αποκτηθούν τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές.

«Είμαι πολύ χαρούμενους με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε, όμως την επόμενη σεζόν θα πρέπει να δώσουμε πολλά περισσότερα παιχνίδια, μιας και θα συμμετάσχουμε και στο Champions League», ανέφερε αρχικά, μιλώντας στο περιθώριο της επίσκεψης του συλλόγου στη Μπανγκόκ.

«Πρέπει να αποκτήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές, ίσως τρεις ή τέσσερις. Αν έρθουν περισσότεροι, θα είναι επειδή το ζήτησε ο προπονητής. Όλοι (σ.σ.: προπονητικό επιτελείο και σκάουτερ) έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, για να φέρουν τους καλύτερους δυνατούς παίκτες», πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας όμως πως «στόχος είναι η παραμονή όσων επιθυμεί ο προπονητής».

«Δεν είναι τόσο σημαντικό να φέρουμε σούπερ σταρ, αλλά παίκτες σαν αυτούς που έχουμε ήδη, που θα παίζουν δηλαδή με καρδιά και θα ταιριάξουν με τη νοοτροπία του συλλόγου», τόνισε από την πλευρά του ο Κλαούντιο Ρανιέρι, υπογραμμίζοντας πως «είμαστε οικογένεια και πρέπει να φέρουμε... αδέρφια για τους ποδοσφαιριστές μας».

Λίγες αλλά μεθοδευμένες κινήσεις λοιπόν για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, η οποία θα συμμετάσχει το καλοκαίρι στο International Champions Cup, θα αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο στο Community Shield και τον Σεπτέμβριο θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x