Stoiximan Super League

Τρεις οι προτεραιότητες της ΑΕΚ για το καλοκαίρι

Στην ΑΕΚ έχουν ξεκαθαρίσει τις προτεραιότητές τους για την ενίσχυση του ρόστερ το προσεχές καλοκαίρι.

Μπορεί η τρέχουσα σεζόν να βρίσκεται στην κορύφωσή της, με την ΑΕΚ να στοχεύει στο Κύπελλο και την πρωτιά στα play offs, αλλά ήδη υπάρχει πλάνο για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τη Live Sport, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεχωρίσει τις προτεραιότητές τους για τη νέα σεζόν σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ.

Το σχέδιο προβλέπει την απόκτηση αριστεροπόδαρου στόπερ, εξτρέμ και την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο ή την απόκτηση αντικαταστάτη.

Στους γκολκίπερ υπάρχει πληρότητα με Μπάρκα, Ανέστη και τον Τσιντώτα που έχει ήδη αποκτηθεί, ομοίως και στην άμυνα με τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Λαμπρόπουλο, τον Τζανετόπουλο που ίσως επιστρέψει από το δανεισμό του και με εκκρεμή την υπόθεση του Κολοβέτσιου που δεν έχει ανανεώσει ακόμη. Για τις θέσεις των μπακ υπάρχουν οι Γκάλο και Μπακάκης δεξιά και Ντίντακ και Βινίσιους αριστερά, στον άξονα οι Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς και Γαλανόπουλος, ενώ μεσοεπιθετικά υπάρχουν Μάνταλος, Μπακασέτας και Μεληκιώτης και για τα άκρα οι Χριστοδουλόπουλος και Ροντρίγκες.

Για τον Βάργκας τα πάντα είναι ανοιχτά, ενώ για την επίθεση δεδομένη είναι μόνο η παρουσία του Γιακουμάκη. Ο Αλμέιδα έχει χάσει έδαφος αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο και αν δεν υπολογίζεται πρέπει να το «σπάσει», Πέκχαρτ και Αραβίδης μένουν ελεύθεροι και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, ενώ για τον Αραούχο θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x