Stoiximan Super League

Τρέξιμο με μπάλα στον ΠΑΟΚ

Μπόλικο τρέξιμο με μπάλα περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία όπου διεξάγεται η προετοιμασία της ομάδας.

To έριξαν στο τρέξιμο στον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του «δικέφαλου του βορρά»... κατάπιαν αρκετά χιλιόμετρα στην πρωινή προπόνηση στην Ολλανδία όπου διεξάγεται η προετοιμασία της ομάδας, ενώ υπήρχαν και αρκετές ασκήσεις με μπάλα.

Οι Ζέλικο Μπρκιτς και Γιάννης Μυστακίδης έμειναν στο ξενοδοχείο για να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ

Η πρώτη εβδομάδα του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Ολλανδία, όπως έχει πει ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς είναι η πιο σημαντική για το κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Τα πρωινά, λοιπόν, είναι αφιερωμένα εκεί. Πάντα με μπάλα. Και με κομμάτια τακτικής μέσα στις ασκήσεις, ώστε, οι παίκτες να συνηθίζουν τον τρόπο ανάπτυξης και αμυντικής λειτουργίας και να μαθαίνουν τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο.

Το πρωί της Δευτέρας (03.07) η προπόνηση διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες και αφορούσε τη φυσική κατάσταση μέσα από αγωνιστικά παιχνίδια έντονης πίεσης, με συνδυασμούς, τελειώματα και πρέσινγκ.

Οι Ζέλικο Μπρκιτς , Γιάννης Μυστακίδης έμειναν στο ξενοδοχείο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x