Stoiximan Super League

«Τρέλα» στη Λάρισα: Παραιτήθηκε ο Ντόστανιτς λόγω... μεταφραστή!

Σε αναζήτηση προπονητή... ξανά η Λάρισα. Ο Ράτκο Ντόστανιτς παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των βυσσινί, με αφορμή την απόφαση του Αλέξη Κούγια να απομακρύνει τον μεταφραστή του!

Ούτε ο Ράτκο Ντόστανιτς στέριωσε στον πάγκο της Λάρισας...

Μετά το 0-0 με την Κέρκυρα, ο Σέρβος προπονητής έκανε γνωστή την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Και όχι, αυτή δεν σχετίζεται με αγωνιστικούς λόγους!

Αφορμή για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών, λοιπόν, στάθηκε η διαφωνία του Ντόστανιτς με τον Αλέξη Κούγια για τον... μεταφραστή του. Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ απομάκρυνε τον Θοδωρή Σκύφτα, καθώς θεωρούσε πως δεν χρειάζεται η παρουσία του, λόγω του ότι ο Σέρβος ξέρει άπταιστα ελληνικά!

Από τη μεριά του, ο 58χρονος τεχνικός άσκησε «βέτο» πως χωρίς τον Σκύφτα δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΛ, κάτι που τελικά συνέβη...

Μένει να φανεί ποιος θα αντικαταστήσει τον Ντόστανιτς για να βγει η χρονιά. Πιθανώς ο Κούγιας να δώσει το «χρίσμα» στον Βραζιλιάνο Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος πρόσφατα εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ των βυσσινί.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στο ματς, τόνισε πως: "Στο πρώτο ημίχρονο, εμείς δεν παίξαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε κάποιες αλλαγές και προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Έχουμε ένα πιο εύκολο πρόγραμμα από εδώ και πέρα και μία εβδομάδα για να δουλέψουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x