Stoiximan Super League

«Τρελαμένος» με Μπατάλια ο Μίχελ

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ροντρίγκο Μπατάλια, με τον Λούμπος Μίχελ να προαναγγέλλει την απόκτηση 3-4 παικτών ανάλογου επιπέδου το καλοκαίρι.

«Νο1» στόχος του ΠΑΟΚ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου φαίνεται πως ο Ροντρίγκο Μπατάλια, όπως γράφει σήμερα η Metrosport.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας υποστηρίζει πως ο Αργεντινός χαφ της Μπράγκα συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με δημιουργικές ικανότητες, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στο γκολ, και συνεπή στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Ο Λούμπος Μίχελ φαίνεται πως έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του 26χρονου άσου, με τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομάδας, Αντόνιο Σαλβαδόρ, να προβάλει υπερβολικές απαιτήσεις για την παραχώρησή του.

Στην Πορτογαλία, μάλιστα, αναφέρουν ότι η «δουλειά» μπορεί να γίνει με ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατ. €, αν και ο πρόεδρος της Μπράγκα υποστηρίζει ότι θα δώσει τη συγκατάθεσή του μόνο αν πέσουν στο τραπέζι 7 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου φαίνεται αποφασισμένος αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του, να προχωρήσει για άλλον ανάλογου επιπέδου και να γίνουν άλλες τρεις ακόμα προσθήκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x