Γενικά

Τρελαμένος με την «εξάρα» ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας

Μπήκε δυνατά στο… παιχνίδι η νέα εθνική Ισπανίας, με τον «τρελαμένο» πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, να μιλάει για ισπανική ψευδαίσθηση, μετά την «εξάρα» επί των Κροατών!

Ο ενθουσιασμός του Λουίς Ρουμπιάλες «ξεχειλίζει» με την νέα εθνική Ισπανίας, καθώς μετά τον θρίαμβο των «φούριας ρόχας» επί της Κροατίας, τα έξι γκολ έφεραν και πάλι αισιοδοξία στο ισπανικό στρατόπεδο.

Έπειτα από το «κάζο» του Μουντιάλ και την αναταραχή που δημιούργησε η απόλυση του Χουλέν Λοπετένγκι από τον ισπανικό πάγκο, ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας παρουσιάστηκε ανακουφισμένος και απόλυτα ικανοποιημένος από το ξεκίνημα της νεανικής ομάδας του Λουίς Ενρίκε.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, δεν μπορούμε να το κρύψουμε. Η ισορροπία είναι πολύ θετική», τόνισε για το δημιούργημα του Αστουριανού ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος εξαρχής αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ρουμπιάλες για τον πάγκο των Ιβήρων.

Η νέα ομάδα του Λουίς Ενρίκε παρουσιάζει πλέον δείγματα των πραγματικών της ικανοτήτων, με τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να είναι αισιόδοξος για την επανάκαμψη των Ισπανών. «Δημιουργούμε μια νέα ψευδαίσθηση, αλλά με σύνεση, πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα», τόνισε ο Ρουμπιάλες.

Σχετικά με τους Κροάτες, μετά το ηχηρό 6-0 επί των φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προετοίμασε το έδαφος για το ματς στην Κροατία κι επισήμανε πως «είναι σίγουρο ότι εκεί θα μας βάλουν πολύ δύσκολα».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x