Super League 2

Τρένο η Λαμία, δύσκολα την Καλλονή ο ΟΦΗ!

Τη νίκη που την κρατάει στην κορυφή μαζί με τον Απόλλωνα πήρε στα Χανιά η Λαμία, επικρατώντας 2-1 του Κισσαμικού.Ζόρικα πέρασε από τη Μυτιλήνη ο ΟΦΗ, διαλύοντας το εντός έδρας σερί της Καλλονής με 2-1

Με... ζόρικα «διπλά» κόντρα σε Κισσαμικό και Καλλονή συνέχισαν την πορεία τους στην 19η αγωνιστική της Football League Λαμία και ΟΦΗ αντίστοιχα.

Η Λαμία έπιασε ξανά τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας, επενδύοντας, όμως, και στην... ατυχία των Χανιωτών, που υποχρεώθηκαν σε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο. Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 27’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασιλόγιαννη, που κέρδισε ο ίδιος από ανατροπή του Παντελάκη. Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου οι Χανιώτες ισοφάρισαν προσωρινά με σουτ του Μάνζη, με την Λαμία να απαντάει με γκολ του Ματσούκα, ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που ζήτησαν επιθετικό στην αρχή της φάσης.

Το νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών στην Μυτιλήνη που έτρεξε η Καλλονή σταμάτησε ο ΟΦΗ, επικρατώντας με 2-1. Οι Κρητικοί πίεσαν και είχαν τις ευκαιρίες, όμως η Καλλονή ήταν αυτή που προηγήθηκε με πλασέ του Ευαγγελιδάκη στο 24’. Μετά από μεγάλη ευκαιρία του Χαντί, ο Κώτσιος ήταν αυτός που έδωσε την αρχική λύση στους Κρητικούς για το 1-1. Μάλιστα, δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, αφού στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μυτιληνιών. Από μια καλή ευκαιρία μοιράστηκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μισό του ματς, με τον ΟΦΗ να είναι αυτός που βρίσκει δίχτυα πέντε λεπτά πριν το φινάλε, να διατηρείται στην τέταρτη θέση και να αφήνει την Καλλονή στην επικίνδυνη ζώνη.

Άνετες νίκες πανηγύρισαν Αγροτικός Αστέρας και Τρίκαλα κόντρα σε Χανιά (2-0) και Πανσερραϊκό (3-0) αντίστοιχα. Ο Παναιγιάλειος συνέχισε την εντός έδρας αήττητη πορεία του με 2-0 επί της Καλλιθέας, ενώ Αχαρναϊκός και Πανελευσινιακός έμειναν στη λευκή ισοπαλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 4/3

Απόλλων Σμύρνης-Σπάρτη 1-0
(90'+3' Σιατραβάνης)

Κυριακή, 5/3 (15:00)

Παναιγιάλειος-Καλλιθέα 2-0
(7’ Κρητικός, 27’ Μπούζας)

Αγροτικός Αστέρας-Χανιά 2-0
(48’ αυτ. Θεολόγου, 90’ πεν. Ταϊνάν)

Αιγινιακός-Άρης 0-1
(3’ Τάτος)

Πανσερραϊκός-Τρίκαλα 0-3
(9’ Ρόμπερτ, 24’, 90+6’ Γιαννιτσάνης)

Κισσαμικός-Λαμία 1-2
(48’ Μάντζης – 28’ πεν. Βασιλόγιαννης, 74’ Ματσούκας)

Αχαρναϊκός-Πανελευσινιακός 0-0

Καλλονή-ΟΦΗ 1-2
(24’ Ευαγγελιδάκης – 37’ Κώτσιος, 83’ Ράντι)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανθρακικός (3-0 α.α.)

Η επόμενη (20ή) αγωνιστική:

Παναιγιάλειος-Απόλλων Σμύρνης
Σπάρτη - Αναγέννηση Καρδίτσας
Καλλιθέα-Αγροτικός Αστέρας
Χανιά-Πανσερραϊκός
Άρης-Κισσαμικός
Τρίκαλα-Αχαρναϊκός
Λαμία-Καλλονή
Πενελευσινιακός-ΟΦΗ
Πανθρακικός-Αινιγιακός (δεν θα διεξαχθεί)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x