Super League 2

Τρένο ο Άρης!

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Άρη. Οι κίτρινοι χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν πήραν τη νίκη κόντρα στον Κισσαμικό (1-0) και διατηρήθηκαν στην κορυφή της Football League έχοντας το απόλυτο.

Απόλυτο αφεντικό στη Football League o Άρης. Οι κίτρινοι νίκησαν και τον Κισσαμικό (1-0) στο «Βικελίδης» και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα και το έξι στα έξι.

Κακός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού να ανεβάζει σταδιακά στροφές και να παίρνει τα ηνία. Μάλιστα, κατάφερε να βρει δίχτυα σε κρίσιμο σημείο, αφού λίγο πριν μπουν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια ο Κενάν Μπαργκάν με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (45’).

Παρά το δυνατό ξεκίνημα, οι παίκτες του Άρη δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς. Μάλιστα, από το 60’ και μετά η εικόνα τους δεν ήταν καλή και οι Κρητικοί δημιούργησαν προβλήματα. Στο 67’ η ομάδα του Πετράκη στάθηκε άτυχη αφού το σουτ του Ξυδά σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη. Ο Κισσαμικός συνέχιζε να πιέζει μέχρι το φινάλε, όμως οι κίτρινοι κράτησαν τη νίκη, παρότι η εικόνα τους σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν καλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x