Stoiximan Super League

«Τρέχει» για 4 μεταγραφές ο Ολυμπιακός!

Όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις παίκτες θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Βιάνα, διαψεύδεται κατηγορηματικά για Τετέι!

Λίγες ημέρες απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «τρέχουν» να κλείσουν τις… τρύπες του καλοκαιριού!

Αυτή τη στιγμή, στο λιμάνι υπάρχουν αρκετές ανοικτές υποθέσεις και όπως επιβεβαιώνεται τη δεδομένη στιγμή κινούνται για την απόκτηση τεσσάρων παικτών. Σίγουρα για δύο επιθετικούς, ένα αμυντικό χαφ και ένα σέντερ μπακ.

Επίσης, από τη μία οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαιώνουν τις συζητήσεις με την Κρουζέιρο για τον Μπρούνο Βιάνα και από την άλλη διαψεύδουν κατηγορηματικά το ενδιαφέρον για τον Αλεξάντερ Τετέι της Νόριτς, όπως είχαν αναφέρει νωρίτερα μέσα στη μέρα οι Άγγλοι. Επίσης, δεν υπάρχει και κανένα θέμα με τον Μούσα Σισοκό της Νιούκαστλ.

Όσον αφορά, λοιπόν, στον 21χρονο σέντερ μπακ, οι Πειραιώτες είναι σε ανοικτή γραμμή με τη βραζιλιάνικη ομάδα, η οποία θέλει να τον πουλήσει, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον Πάουλο Μπέντο, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν εκείνος που τον καθιέρωσε στη βασική ενδεκάδα. Μάλιστα, από τη Βραζιλία λένε πως η Κρουζέιρο αξιώνει ένα ποσό που θα είναι κάτι παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Βιάνα, διατηρώντας μάλιστα το 50% των δικαιωμάτων του.

Από ‘κει και πέρα, σε καλό δρόμο φαίνεται να είναι ξανά η περίπτωση του Όσκαρ Καρντόσο. Το τελευταίο διήμερο είχε «παγώσει» (έως χαλάει οριστικά) το θέμα του Παραγουανού φορ, αλλά οι Τούρκοι επανήλθαν σήμερα (29/8) με νέα δημοσιεύματα, αναφέροντας πως Ολυμπιακός και Τραμπζονσπόρ κάθισαν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά.

Τέλος, για τον αμυντικό χαφ είναι ειλημμένη απόφαση να αποκτηθεί παίκτης στη συγκεκριμένη θέση, ανεξαρτήτως εάν αποχωρήσει ή όχι κάποιος (Λούκα Μιλιβόγεβιτς που ακούγεται πιο πολύ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x