Stoiximan Super League

Τρέχει για το ντέρμπι ο Πάρντο

Αυξάνονται οι πιθανότητες για να προλάβει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ο Φελίπε Πάρντο, που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Μπουχαλάκη την Τετάρτη. Μπήκε ο Ντα Κόστα.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Τετάρτη. Ο Μάρκο Σίλβα είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Από αυτό απουσίαζαν οι διεθνείς, όπως και οι Πάρντο με τον Μπουχαλάκη, που συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα. Πάντως, ο Κολομβιανός δείχνει να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και πλέον έχει τις πιθανότητες με το μέρος του ώστε να προλάβει να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη». Στα ευχάριστα για τον τεχνικό των ερυθρόλευκων προστίθεται και η συμμετοχή του Ντα Κόστα σε κανονικούς ρυθμούς, έπειτα από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα γυμνάστηκαν και οι Ιντέγιε και Τσόρι.

Το μενού των Πειραιωτών περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στην τεχνική, την κατοχή της μπάλας και την σωστή κυκλοφορία και ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x