Stoiximan Super League

«Τρέχει» για Σάλκε ο Κάμπος

Ο Τζάλμα Κάμπος δουλεύει εντατικά ώστε να προλάβει την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε για τους «32» του Europa League. Όλο και ανεβαίνει ο Δημήτρης Πέλκας.

Μάχη με τον χρόνο ώστε να προλάβει την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε για τους «32» του Europa League, που είναι προγραμματισμένη για τις 16 Φεβρουαρίου (22:05) δίνει ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα.

Ο Ανγκολέζος έχει μυϊκό πρόβλημα και δουλεύει εντατικά ώστε να βρεθεί σε ικανοποιητικό επίπεδο σύντομα και να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για το ματς με τους Γερμανούς. Βεβαίως, μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς απομένουν λιγότερες από δέκα ημέρες μέχρι τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και κανείς δεν μπορεί να κάνει με σιγουριά κάποια εκτίμηση επί του θέματος.

Ο 29χρονος εξτρέμ θα δοκιμάσει εκείνες τις ημέρες θα φανεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει. Όλα είναι οριακά. Πάντως, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για το δεύτερο ματς με τη Σάλκε.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος έχει παραπάνω… δρόμο ακόμη (ρήξη συνδέσμων δευτέρου βαθμού) ώστε να επιστρέψει στη δράση, είναι όλο και καλύτερα τις τελευταίες ημέρες και θεωρείται πλέον βέβαιο ότι θα ξεπεράσει νωρίτερα τον τραυματισμό του σε σχέση με την αρχική εκτίμηση που είχε γίνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x