Stoiximan Super League

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Οι δύο θέσεις που σίγουρα θα πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός και οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του Ντουρμάζ.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις σε αρκετά θέματα του Ολυμπιακού, μετά την ανακοίνωση πρόσληψης του Πάουλο Μπέντο και την παρουσίαση του Πορτογάλου προπονητή.

Εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση του ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος αλλά και την αποχώρηση κάποιων παικτών, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν είκοσι μέρες για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές που θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι», είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση τριών πρωτοκλασάτων παικτών, παικτών που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά, ανεβάζοντας επίπεδο τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» ν' ανακοινώσουν την απόκτηση παίκτη πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Αρούκα, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι προτεραιότητα της ομάδας του Πειραιά είναι η απόκτηση εξτρέμ κι εκεί έχουν ρίξει το βάρος τους οι «ερυθρόλευκοι», με τον Ζόσουε της Πόρτο να είναι ο πρώτος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδος.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Πάουλο Μπέντο να έχει ξεχωρίσει δύο – τρεις περιπτώσεις, ενημερώνοντας σχετικά και τη διοίκηση της ομάδας του λιμανιού.

Από την άλλη πλευρά γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα υπάρξουν κι αποχωρήσεις παικτών και όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξει πώληση παίκτη. Ο λόγος για τον Τζίμι Ντιυρμάζ καθώς οι πληροφορίες των Τούρκων, περί ενδιαφέροντος της Αντάλιασπορ, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα που θέλει τον Σουηδό μέσο και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντάλιασπορ έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδος.

* Ο Ολυμπιακός θα «πετάξει» την Τρίτη για Πορτογαλία, δύο μέρες πριν από το πρώτο ματς με την Αρούκα (την επόμενη Πέμπτη) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x