Ελλάδα

Τριανταφυλλόπουλος: «Θλιβερό να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις ενώ χθες η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε το Youth League»

Για το διαβιβαστικό της ΕΛ. ΑΣ στον εισαγγελέα που «δείχνει» την ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Κυριάκο Θωμαΐδη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Για τη σύνδεση της ηγεσίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός (μέσω του σχετικού διαβιβαστικού της ΕΛ. ΑΣ.) με την εγκληματική οργάνωση -που η δικογραφία φέρει ως κατηγορία για τους περισσότερους από 60 συλληφθέντες για οπαδική βία και άλλα αδικήματα- μίλησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη.

Αρχικά, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος χαρακτήρισε θλιβερό το γεγονός να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις, ενώ μόλις χθες (22/4) η Κ19 του Ολυμπιακού είχε την τεράστια επιτυχία με την κατάκτηση του Youth League.

«Είναι γνωστό ότι στη Θύρα 7 υπήρχε εγκληματική οργάνωση. Τέτοια κατάσταση υπάρχει και στις άλλες ομάδες.

Ξαφνικά έχεις την αίσθηση ότι κάποιος πάει να κερδίσει κάτι. Αλλά επί της ουσίας κανένας δεν βάζει το δάχτυλο στη φωτιά. Σ' αυτούς τους ''μάγκες'' θα έπρεπε να έχει απαγορευτεί ισοβίως να μπαίνουν στο γήπεδο.

Η κυβέρνηση είναι στη σωστή κατεύθυνση, αλλά πολύ αργά
», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x