Stoiximan Super League

Τρικ ή πραγματικότητα;

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης δείχνει εκ νέου τάσεις φυγής από τον Απόλλωνα Σμύρνης και το ερώτημα που υπάρχει στη Ριζούπολη είναι αν όντως θα αποχωρήσει από την ομάδα ή αν πρόκειται για κάποιο... τρικ!

Από το κακό στο χειρότερα πάνε τα πράγματα στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Δεν φτάνει η τραγική φετινή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο βέβαιος υποβιβασμός στην Football League, ήρθε να... προστεθεί και η παραίτηση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη από την προεδρία της ομάδας. Μια παραίτηση που έχει παρασκήνιο και μένει να αποδειχθεί εάν σημαίνει αποχώρηση από τα τεκτενόμενα του συλλόγου ή απλώς ένα... τρικ!

Γράφει ο Γιώργος Τσανάκας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω από την Ριζούπολη, ο Μονεμβασιώτης δεν σκέφτεται απλώς να αποχωρήσει από την προεδρία αλλά και να αποχωρήσει οριστικά από τον σύλλογο. Ψάχνει άνθρωπο να μεταβιβάσει τις μετοχές του και να απεμπλακεί τελείως από την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γεγονός που έχει προσπαθήσει εδώ και αρκετό καιρό, από την τελευταία φορά που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Απόλλωνα αλλά δεν έχει βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος. Οι προτάσεις που είχε, βέβαια, στα χέρια του ήταν λιγοστές, ενώ όταν είχε προτείνει στον Σταμάτη Βελλή να επιστρέψει, ο επιχειρηματίας του αρνήθηκε ευγενικά.

Ποιος ο λόγος της αποχώρησης του Μονεμβασιώτη; Ότι βλέπει τα αρκετά χρήματα που ρίχνει στην ομάδα να πηγαίνουν στα... σκουπίδια! Κάτι που επιβεβαιώθηκε φέτος με την τραγική πορεία της ομάδας. Γιατί συνέβη αυτό; Επειδή η ομάδα τόσο στο τεχνικό τιμ όσο και διοικητικά δεν πλαισιώθηκε με τα σωστά στελέχη, με ανθρώπους που είναι γνώστες του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και της ευρωπαϊκής αγοράς. Φυσικά, υπάρχει και η κόντρα του με τους οργανωμένους του Απόλλωνα, η οποία ολοένα και «φουντώνει» περισσότερο, με το αφεντικό της Ελαφράς Ταξιαρχίας να μην μπορεί να δεχθεί τα όσα του καταλογίζουν και τα όσα του... σύρουν κατά καιρούς!

Την ίδια ώρα, υπάρχουν κι άλλες... φήμες που ακούγονται στην Ριζούπολη. Ότι είναι ένα τρικ για να δει την αντίδραση του κόσμου. Ότι θέλει να «κερδίσει» ξανά τους οπαδούς και να τους δείξει ότι χωρίς αυτόν, ο Απόλλων θα έχει πρόβλημα στην... βιωσιμότητά του καθώς δεν θα υπάρχει χορηγός και χρήμα να «κινηθεί» η ομάδα. Ωστόσο, την ίδια ώρα το αφεντικό των «κυανόλευκων» δείχνει να διαψεύδει αυτές τις φήμες καθώς υποστηρίζει πως θα δώσει την ομάδα σε σίγουρα χέρια, μόλις βρει τον κατάλληλο επενδυτή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερο κρίσιμο στον Απόλλωνα Σμύρνης. Κρίσιμο για το μέλλον του συλλόγου, για το αν θα παραμείνει ή όχι στην Ελαφρά Ταξιαρχία η οικογένεια Μονεμβασιώτη και αν θα συνεχίσει να την χρηματοδοτεί. Για το αν θα βρεθεί η διάδοχη κατάσταση και ο άνθρωπος που θα ανεβάσει ξανά τον Απόλλωνα στην Σούπερ Λίγκα και θα καταφέρει να τον διατηρήσει εκεί...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x