Stoiximan Super League

Τριπλό πρόβλημα για Ολυμπιακό ενόψει ΑΕΚ

Λαβωμένος βγήκε ο Ολυμπιακός από το ματς με την Οσμανλίσπορ. Φορτούνης, Μάρτινς και Φιγκέιρας έφυγαν τραυματίες από το Καραϊσκάκη και επικρατεί αγωνία για την κατάστασή τους παραμονές του ντέρμπι.

Μετράει… πληγές ο Ολυμπιακός από το ματς με την Οσμανλίσπορ.

Το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν δεν είναι το μοναδικό αρνητικό από την αναμέτρηση της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη.

Ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 70ο λεπτό και τη θέση του πήρε ο Γιώργος Μανθάτης, έχει μια κάκωση στο δεξί γόνατο και επικρατεί ανησυχία εν όψει ΑΕΚ. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή και οι πιθανότητες φαίνεται να είναι με το μέρος του αυτή τη στιγμή.

Παράλληλα, με ενοχλήσεις αποχώρησε και ο Αντρέ Μάρτινς που έγινε αλλαγή στο 87’ και τη θέση του πήρε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Πορτογάλος μέσος ταλαιπωρείται επίσης από κάκωση, αλλά λογικά θα είναι στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο. Ίδια πάνω-κάτω είναι τα δεδομένα και για τον Ντιόγκο Φιγκέιρας που έχει επίσης μικροενοχλήσεις και το τοπίο για τη συμμετοχή του (ή όχι) στο ντέρμπι της Κυριακής (19/02, 19:30) θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή.

Επιπλέον, αισιοδοξία ότι θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ υπάρχει για τον Μπράουν Ιντέγε που δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Οσμανλίσπορ. Ο ίδιος ο Νιγηριανός εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι. «Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου και ελπίζω ότι θα είμαι έτοιμος στα επόμενα ματς», έλεγε χθες στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τους Τούρκους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x