Αγγλία

«Τρίποντο» με Αφόμπε η Μπόρνμουθ

Σπουδαία νίκη για την Μπόρνμουθ επί της Σουόνσι.

Με πρωταγωνιστή τον Μπενίκ Αφόμπε, η Μπόρνμουθ επικράτησε 2-0 της Σουόνσι και έφτασε σε δεύτερη σερί νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στους 33 βαθμούς και τη μέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσαν οι γηπεδούχοι, στο +3 από τον υποβιβασμό παρέμειναν οι «κύκνοι».

Με εκατέρωθεν ευκαιρίες ξεκίνησε το παιχνίδι. Η Μπόρνμουθ απείλησε πρώτη με τον Κινγκ και η Σουόνσι απάντησε με τον Σίγκουρντσον. Ο Αφόμπε δεν μπόρεσε από κοντά, ενώ στη συνέχεια δεν βρήκε στόχο ούτε το σουτ του Φρέιζερ για τους γηπεδούχους. Ο Κινγκ λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ για λογαριασμό των «κύκνων» και τελικά η Μπόρνμουθ ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.

Ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Αφόμπε δοκίμασε το πόδι του, με την πορεία της μπάλας να αλλάζει μετά την κόντρα πάνω στον Μόουσον (χρεώθηκε αυτογκόλ) και να ξεγελά τον Φαμπιάνσκι. Ο Σίγκουρντσον προσπάθησε μάταια για την ισοφάριση έως το φινάλε του πρώτου μέρους, το οποίο βρήκε την ομάδα του Έντι Χάου να προηγείται 1-0.

Η Μπόρνμουθ απείλησε και πάλι πρώτη στο δεύτερο μέρος, όμως ο Φαμπιάνσκι δεν είχε πρόβλημα στο σουτ του Φρέιζερ. Όσο περνούσε η ώρα, η Σουόνσι αναλάμβανε τον έλεγχο και πίεζε την άμυνα των γηπεδούχων, όμως το γκολ της ισοφάρισης δεν ερχόταν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Μπόρνμουθ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της!

Στο 72’ ο Κινγκ βρήκε τον Αφόμπε και αυτός δεν λάθεψε, γράφοντας το 2-0! Ένα σκορ ου δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ματς, καθώς οι όποιες προσπάθειες της Σουόνσι δεν άλλαξαν κάτι για την ομάδα του Πολ Κλέμεντ.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x