Stoiximan Super League

Τρίστασον: «Ό,τι και αν κάνω στην ΑΕΚ, δεν είναι αρκετό»

Τις τάσεις φυγής από την ΑΕΚ αφού δεν βρίσκεται στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Άρναρ Τρίστασον.

Απογοητευμένος από τις ελάχιστες ευκαιρίες και το χρόνο συμμετοχής του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε ισλανδικό ΜΜΕ ο Άρναρ Τρίστασον, ανοίγοντας ο ίδιος την πόρτα της εξόδου.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «fotbolti», τόνισε πως ό,τι κι αν κάνει στην ΑΕΚ δεν είναι αρκετό για να πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε από τον Μανόλο Χιμένεθ και πρόσθεσε ότι πρέπει να βρει κάτι νέο, αφού κινδυνεύει να μείνει εκτός αποστολής της εθνικής Ισλανδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η θέση μου δεν είναι καλή και περιμένω τον Ιανουάριο. Ό,τι και αν κάνω, δεν είναι αρκετό. Είχα ένα πολύ καλό παιχνίδι και μου έδωσαν συγχαρητήρια από όλο το σταφ, όμως στο επόμενο ήμουν εκτός αποστολής. Πρέπει να βρω κάτι καινούργιο. Γνωρίζουν πως σκέφτομαι, γνωρίζουν επίσης ότι είμαι στην Εθνική (σ.σ. εν όψει Μουντιάλ). Χρειάζομαι να παίζω και εφόσον ο προπονητής δε με βάζει, θα πρέπει να σκεφτώ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x