Γ' Εθνική

Καραδήμος: «Ποτέ δεν ξέρεις»

Ένα μικρό «θαύμα» θα χρειαστεί η Καλλιθέα για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προδικάζεις ένα αποτέλεσμα. Αν πάντως το αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά, το συγκεκριμένο ματς θα είναι μια χρήσιμη εμπειρία για εμάς. Δεν πρόκειται όμως να παραδοθούμε αμαχητί», τόνισε, ο αρχηγός της αθηναϊκής ομάδας, Λουκάς Καραδήμος, μέσω του sport-fm.gr

Ένα μικρό «θαύμα» θα χρειαστεί η Καλλιθέα για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προδικάζεις ένα αποτέλεσμα. Αν πάντως το αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά, το συγκεκριμένο ματς θα είναι μια χρήσιμη εμπειρία για εμάς. Δεν πρόκειται όμως να παραδοθούμε αμαχητί», τόνισε, ο αρχηγός της αθηναϊκής ομάδας, Λουκάς Καραδήμος, μέσω του sport-fm.gr

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Σγαρδέλη

Σχετικά με την κλήρωση του Κυπέλλου, που φέρνει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, είπε: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προδικάζεις ένα αποτέλεσμα. Αν πάντως το αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά, το συγκεκριμένο ματς θα είναι μια χρήσιμη εμπειρία για εμάς. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα το παραδοθούμε αμαχητί. Θα “παλέψουμε”».

Ο 36χρονος μέσος ανέφερε επίσης ότι «το γεγονός ότι ο επόμενος αντίπαλός μας (σ.σ. με το Χαϊδάρι στο «Ελ Πάσο») στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας αποπροσανατολίσει. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να παραμείνουμε στο “κόλπο” της ανόδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x