Γ' Εθνική

Tο… πήρε μόνος του

Χωρίς σχεδόν να προλάβει να… ιδρώσει η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια του τουρνουά της Ραφήνας. Οι «κιτρινόμαυροι» με τον Μούργκα να πετυχαίνει και τα δύο γκολ επικράτησαν του Απόλλωνα με σκορ 2-0 στον τελικό.

Ο Έντιν Μούργκα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τουρνουά της Ραφήνας. Η ΑΕΚ, που έφτασε στον τελικό έπειτα από το 1-0 απέναντι στην Τριγλία, επικράτησε και του Απόλλωνα με τον Βόσνιο να σημειώνει και τα δύο τέρματα στο τελικό 2-0.

Το παιχνίδι ήταν κακό, χωρίς ρυθμό και όσο πλησίαζε το 45’ όλα έδειχναν πέναλτι. Τελικά, ο Μούργκα με δύο όμορφες ατομικές ενέργειες, η πρώτη με σουτ στο 41’ και η δεύτερη με πλασέ στο τελευταίο λεπτό, χάρισε στην όμάδα του την άτυπη πρωτιά στο μίνι-τουρνουά.

Ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε τους πειραματισμούς και στο δεύτερο 45λεπτο της «Ένωσης», που ξεκίνησε με μοναδική αλλαγή τον Ηλία Βούρα κάτω από τα δοκάρια. Μετά τη συμπλήρωση των πρώτων 15’, ο τεχνικός της ΑΕΚ πέρασε στον αγώνα πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που τους δοκίμασε σε διάφορες θέσεις.

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουμάγκας, Τζανετόπουλος, Ρόβας, Τσουκαλάς (15’ Αργυρίου), Παληαρούτας, Κάτσικας, Γροντής, Πόποβιτς (15’ Τζάθας), Μούργκα, Παυλής (15΄ Τσεβάς)

Απόλλων: Αθανασίου, Ξανθόπουλος, Φερεντίνος, Σιγάλας, Ζαχαρίου, Ντούνης, Καλλέργης, Δημογιάννης (Μεταλλινός), Ντάφλας, Μπέντας (Μιχαλάρης), Σελμανάϊ

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x