Γ' Εθνική

ΑΕΚ… ενωμένη!

Με όλους τους παίκτες και πάνω από 2.000 φίλους της θα πάει η ΑΕΚ στη Φυλή. Την ώρα που εξαντλούνταν τα εισιτήρια, ο Τραϊανός Δέλλας μετέθετε για την τελευταία στιγμή την απόφαση για τον 4ο ξένο.

Η αυριανή Κυριακή θα είναι δύσκολη. Και περίεργη. Στην ΑΕΚ όμως θα την περάσουν όλοι μαζί.

Μετά την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να πάρει όλους τους παίκτες του στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Μανδραϊκό στη Φυλή.

Ενώ λοιπόν η κίνηση των εισιτηρίων που έχει πάρει η «Ένωση» επιβεβαίωνε πως θα πάει εκεί με περισσότερους από 2.000 οπαδούς της (μέχρι το απόγευμα είχαν μείνει μόλις 200 κομμάτια), ο «Κολοσσός» επιβεβαίωνε την πρόθεση να κάνει ακόμα πιο οικογενειακό το κλίμα.

Πήρε, έτσι, άπαντες τους διαθέσιμους παίκτες στο ξενοδοχείο και μετέθεσε (κυριολεκτικά) για την τελευταία στιγμή την απόφαση για το ποιος θα είναι ο τέταρτος ξένος (πέραν των σίγουρων Κορδέρο, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς). Μια μάχη στην οποία ο Ρενάλντο Ράμα εξακολουθεί να μοιάζει το φαβορί έναντι των Τσιρίλο και Πόποβιτς -τουλάχιστον βάσει των όσων έδειξαν οι προπονήσεις της εβδομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Βούρας, Καραγκιολίδης, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Σταθάκης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Ράμα, Τσεβάς, Παληαρούτας, Τσούπρος, Γροντής, Αργυρίου, Τζανετόπουλος.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x