Γ' Εθνική

ΑΕΚ να… γαζώνει

Στην επανεμφάνιση μπροστά στον κόσμο της δεν μπορεί να στοχεύει σε κάτι άλλο απ’ τα πολλά γκολ. Και σ’ αυτό το στόχο, η ΑΕΚ θα ‘χει στραμμένο την Κυριακή και το καλύτερο… πιστόλι της (Μπρέσεβιτς).

Την Κυριακή επιστρέφει στην έδρα της. Θα παίξει έπειτα από καιρό μπροστά στον κόσμο της.

Θ’ αντιμετωπίσει μια ομάδα που φυσικά δεν μπαίνει σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση μαζί της, αλλά, όπως και να το κάνουμε, δεν έχει ξεχαστεί τι έκαναν οι παράγοντες κι ο προπονητής της στον α’ γύρο.

Για όλους αυτούς τους λόγους η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα πολλά γκολ. Και προς ικανοποίηση του Τραϊανού Δέλλα, θα έχει διαθέσιμο στην προσπάθεια αυτή το ισχυρότερο επιθετικό της «όπλο» (έστω κι αν σίγησε στο τελευταίο ματς).

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, λοιπόν, ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε (και τον κράτησε έξω απ’ τη χθεσινή προπόνηση) και την Παρασκευή γυμνάστηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του.

Έτσι, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, απ’ όπου απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Σταθάκης και Πεταυράκης, αλλά και ο Τσεβάς (που δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα).

Πιο συγκεκριμένα, οι «εκλεκτοί» του Δέλλα για το κυριακάτικο ματς είναι οι εξής: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κορδέρο, Κάτσικας, Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Ντακόλ, Τσουμάγκας, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Πλατέλλας, Πόποβιτς, Ράμα, Ρόβας, Παληαρούτας, Τζανετόπουλος και Τζάθας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x