Γ' Εθνική

ΑΕΚ… παντού

Θα παίξει σε γήπεδο μικρό. Θα έχει κόσμο λιγότερο. Η ΑΕΚ όμως υποχρεούται παντού να είναι ΑΕΚ. Γι’ αυτό πάει να επαναλάβει με τον Αστέρα Βάρης τη χορταστική εμφάνιση της περασμένης Κυριακής.

Έχει καιρό να φύγει απ’ το ΟΑΚΑ. Κι ο κόσμος που θα τη δει -είτε επειδή το γήπεδο του Αχαρναϊκού είναι μικρό, είτε επειδή δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για τηλεοπτική κάλυψη- θα ‘ναι πολύ λιγότερος.

Αυτό δεν αλλάζει ωστόσο ότι περιμένει απ’ την ΑΕΚ μια εμφάνιση ανάλογη της σαρωτικής με τον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Άλλωστε, η «Ένωση» θα πάει σχεδόν κομπλέ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης. Διότι είχε μεν ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής (με τον Τσουκαλά να παθαίνει μια κάκωση στο μετατάρσιο και να δίνει τη θέση του στην αποστολή στον Τζανετόπουλο) αλλά θα ‘χει κανονικά στη διάθεσή της τους Γεωργέα, Ρόβα και Γροντή, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσαν.

Και οι τρεις, εξάλλου, αναμένεται να βρεθούν και στην ενδεκάδα, η οποία φαίνεται να έχει «κλειδώσει» στο 4-2-3-1, που θα παραταχθεί ως εξής: Τερματοφύλακας ο Βούρας και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Πεταυράκης, Τσιρίλο, Σταθάκης και Αργυρίου. Στα χαφ θα είναι οι Γεωργέας-Κορδέρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Γροντής (αριστερά), Ντακόλ (επιτελικός), Πλατέλλας (δεξιά) και προωθημένος θα ξεκινήσει ο Μπρέσεβιτς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x