Γ' Εθνική

ΑΕΚ (που θα) σημαίνει επίθεση

Με φόντο την άνετη πρόκριση και τα πολλά γκολ ο Τραϊανός Δέλλας δείχνει πως θα παρατάξει την ΑΕΚ με διάταξη 4-4-2 απέναντι στον Ηλυσιακό, αφήνοντας εκτός τον Κορδέρο για χάρη των Ντακόλ και Μπρέσεβιτς

Το βάρος πάνω στην επιθετική γραμμή ώστε να «καθαρίσει» από νωρίς και άνετα η ΑΕΚ την πρόκριση στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι Ηλυσιακό ρίχνει ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της «Ένωσης», λόγω και των απωλειών των Ανάκογλου και Πλατέλλα, προβληματίστηκε έντονα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για τον τρόπο που θα επιλέξει να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα, ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας το Σάββατο, φάνηκε να καταλήγει.

Ο Δέλλας για περισσότερο από 40 λεπτά «δούλεψε» πάνω στο 4-4-2 με τους Ντακόλ και Μπρέσεβιτς στη γραμμή «κρούσης». Επίσης εκτός από την αλλαγή διάταξης ο προπονητής της ΑΕΚ δεν αποκλείεται εκτός από την παρουσία του Βραζιλιάνου με τον Κροάτη για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι να επιφυλάσσει και άλλη μία έκπληξη. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μείνει εκτός αποστολής για χάρη των επιθετικών, αφού στα άκρα δοκιμάστηκαν οι Ράμα και Πόποβιτς.

Αν τελικά ο Ισπανός αποκλειστεί μιας και δεν «περισσεύει» άλλη θέση για ξένο, τότε ο Γεωργέας με τον Ρόβα είναι το επικρατέστερο δίδυμο στα αμυντικά χαφ. Όσον αφορά τα άκρα της άμυνας εκεί δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια έκπληξη, καθώς ο Πετευράκης θα πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο αντί του τραυματία Τσουμάγκα, ενώ στο δεξί θα ξεκινήσει ο Τσουκαλάς.

Όσον αφορά τα δύο σέντερ μπακ, Σταθάκης και Τζανετόπουλος θα είναι πιθανότατα το δίδυμο, με τον Τσούπρο να μένει στον πάγκο. Τέλος, δεν αποκλείεται ελέω... Κυπέλλου να υπάρξει και αλλαγή τερματοφύλακα με τον Καραγκιολίδη να διεκδικεί τη θέση από τον Βούρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x