Γ' Εθνική

Αλλάζει σελίδα η ΑΕΚ

Στο δρόμο της αναγέννησης μπορεί να βαδίσει -κι επίσημα πλέον- η ΑΕΚ. Το Υπουργείο Ανάπτυξης επικύρωσε τη λύση της ΠΑΕ κι είναι θέμα χρόνου πια να γίνει (και σε εταιρικό επίπεδο) το restart.

Σε διοικητικό επίπεδο η σελίδα έχει γυρίσει προ πολλού. Στο αγωνιστικό κομμάτι η αντεπίθεση έχει σχεδιαστεί -κι έχει ξεκινήσει ήδη. Από σήμερα όμως η ΑΕΚ μπορεί να δρομολογήσει και το εταιρικό σκέλος της αναγέννησής της.

Παρόλο που διήρκεσε περισσότερου του αναμενομένου και στην πορεία προέκυψαν εμπόδια (όπως τα ασφαλιστικά μέτρα του Χάρη Οικονομόπουλου και αυτά των Καφέ, Βλάχου, Αραμπατζή), η λύση της ΠΑΕ ολοκληρώθηκε και τυπικά την Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της «Ένωσης» εξασφάλισαν και τα τελευταία έγγραφα που απαιτούνταν και αποδεικνύουν ότι αφενός δεν υπάρχουν προσωρινές διαταγές εναντίον της εκκαθάρισης και αφετέρου ότι έχει τελειώσει η εκχώρηση της οφειλής Ψωμιάδη στο Δημόσιο.

Αφού κατατέθηκαν λοιπόν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Αναστάσιος Σκορδάς, υπέγραψε τη λύση της εταιρείας και τη διαγραφή της από τα μητρώα των ΑΕ. Έτσι, είναι ορθάνοιχτος πλέον ο δρόμος για την επανασύσταση της ΠΑΕ και την επάνοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος (και τυπικά εκτός από ουσιαστικά) σε επαγγελματικό καθεστώς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x