Γ' Εθνική

Ανοίγει… παράθυρο στην ΑΕΚ

Κανείς δε χάρηκε στην ΑΕΚ που ο Μπρέσεβιτς θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Η απουσία του όμως -αν μη τι άλλο- θα δώσει ευκαιρίες. Και ίσως ανοίξει παράθυρο στην ενδεκάδα για νεαρούς, όπως ο Τσεβάς.

Η απουσία του Ιβάν Μπρέσεβιτς μέχρι το τέλος της σεζόν προφανώς και ήταν άσχημο νέο για την ΑΕΚ. Ταυτόχρονα όμως είναι και ευκαιρία για κάποιους από τους παίκτες της. Όπως, για παράδειγμα, τον Βασίλη Τσεβά.

Γιατί θεωρείται δεδομένο μεν ότι τη θέση στην κορυφή της επίθεσης θα έχει κατά κύριο λόγο πλέον ο Ντακόλ. Δεδομένο όμως θεωρείται επίσης, ότι χρόνο συμμετοχής θα πάρει κι ο νεαρός επιθετικός, που αν μη τι άλλο έδειξε καλά στοιχεία όταν χρησιμοποιήθηκε.

Όταν με το καλό, λοιπόν, επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς (την Πέμπτη συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα μαζί με τους Αργυρίου, Θαναηλάκη και Κέζο), μοιάζει ένα απ’ τα στοιχήματα που μπορεί να βάλει ο Δέλλας ως το τέλος της σεζόν.

Και αρχής γενομένης απ’ τις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας (μετά το ρεπό που θα έχει η ομάδα το Σ/Κ) θα ‘ναι στο χέρι του ν’ αποδείξει ότι οι ολιγόλεπτες εμφανίσεις του και τα δυο γκολ (με Ηλυσιακό και Ερμή) δεν ήταν τυχαία.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x