Γ' Εθνική

Αρχίζει η συζήτηση για την «Αγια-Σοφιά»

Στη Βουλή περνάει από σήμερα το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς ξεκινάει η συζήτηση για το Νομοσχέδιο, στο οποίο περιλαμβάνεται ρύθμιση που αφορά την «Αγια-Σοφιά».

Σήμερα αναμένεται να αρχίσει στο Κοινοβούλιο, στη διαρκή επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου η συζήτηση για το νομοσχέδιο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η ρύθμιση που σχετίζεται με το γήπεδο που θέλει να χτίσει η ΑΕΚ.

Βάσει προγράμματος θα χρειαστούν τέσσερις συνεδριάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 10 Ιουνίου και ύστερα θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια. Οι άνθρωποι της ‘Ένωσης έχουν λάβει θετικά μηνύματα και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις που κάνουν ότι όλα θα πάνε καλά.

Το ότι θα περάσει από τη Βουλή η ρύθμιση κάνει τους «κιτρινόμαυρους» να πιστεύουν ότι πάνε όλα καλά και με τις άδειες. Διότι το συγκεκριμένο θέμα της ρύθμισης είναι το τελευταίο… εμπόδιο πριν τις άδειες, για τις οποίες «τρέχουν» από τώρα στην ΑΕΚ, αλλά δεν μπορεί να υπολογίσει κανείς πότε θα βγει άκρη. Ίσως στα μέσα Ιουλίου, αλλά ασφαλή εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει.

Το θέμα είναι ότι οι διαδικασίες για την «Αγια-Σοφιά» έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x