Γ' Εθνική

«Βάλτε την μπάλα μέσα»

Το εύκολο γκολ ταλαιπωρεί την ΑΕΚ στα πρώτα της επίσημα παιχνίδια και ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε για αρκετή ώρα το Σάββατο στις στημένες φάσεις ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον ΑΟΑΝ.

Ο τρόπος με τον οποίο θα λύνει τον γόρδιο δεσμό στις αντίπαλες άμυνες δείχνει πως δυσκολεύει την ΑΕΚ στα πρώτα της παιχνίδια, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής. Γι’αυτό το λόγο, ο Τραϊανός Δέλλας αφιέρωσε σημαντικό μέρος της προπόνησης του Σαββάτου στις στημένες φάσεις με σκοπό να δει άμεσα αποτελέσματα, από το αυριανό ματς απέναντι στον ΑΟΑΝ στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να δημιουργούν εστίες κινδύνου που θα καταλήγουν σε γκολ με κάθε ευκαιρία και οι στημένες φάσεις αποτελούν ιδανικό τρόπο έτσι ώστε να δημιουργούνται φάσεις από το... πουθενά. Παράλληλα, ο Δέλλας είχε την ευκαιρία να βελτιώσει πράγματα και στην άμυνα αφού και οι αντίπαλοι της ΑΕΚ βλέπουν τα στημένα ως ιδανική ευκαιρία για να φτάσουν στο γκολ.

Όσον αφορά τα πρόσωπα της ενδεκάδας στο παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το ματς Κυπέλλου απέναντι στον Ηλυσιακό. Μοναδική θέση που «παίζεται» είναι του τερματοφύλακα, καθώς δεν αποκλείεται ο Βούρας να επιστρέψει αντί του Καραγκιολίδη. Από εκεί και πέρα η πιθανότερη σύνθεση είναι: Αργυρίου (δεξί μπακ), Πεταυράκης (αριστερό μπακ), Ρόβας, Σταθάκης (στόπερ), Κορδέρο, Γεωργέας (κεντρικά χαφ), Πόποβιτς, Γροντής (ακραία χαφ), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (επιθετικό δίδυμο).

Οι υπόλοιποι της αποστολής: Βούρας, Καραγκιολίδης, Κάτσικας, Παληαρούτας, Τσουκαλάς, Τζανετόπουλος, Τσεβάς, Τσούπρος, Καζβιρόπουλος, Πεταυράκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x