Γ' Εθνική

Δεν πλήρωσε τα λάθη της

Προβληματισμός επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο χθεσινό ματς με τον Ηλυσιακό, τον οποίο νίκησε με σκορ 1-0.

Η διαφορά της ΑΕΚ με τις υπόλοιπες ομάδες του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι χωρίς αμφιβολία πολύ μεγάλη.

Χθες, όμως, η «Ένωση» βρέθηκε σε άσχημη μέρα και κατάφερε να πάρει δύσκολα, χάρη στην πολύ ωραία κεφαλιά του Βασίλη Τσέβα στο 81’, να πάρει τη νίκη (1-0) κόντρα στον μαχητικό Ηλυσιακό.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως η εικόνα τους προβλημάτισε όσους βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο ή παρακολούθησαν από το σπίτι τους την χθεσινή αναμέτρηση.

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα πραγματοποίησαν το χειρότερό τους παιχνίδι, αφού ήταν μία ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Ο Κορδέρο και ο Γεωργέας ήταν σε κακή μέρα, με το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή να είναι μεγάλο και να επεκτείνεται και στις υπόλοιπες γραμμές της ομάδας. Από εκεί και πέρα, ο Ανάκογλου ήταν άτολμος, ο Πόποβιτς ήταν «εξαφανισμένος» και όλες οι προσπάθειες θα ξεκινούν από τον Πλατέλλα.

Έτσι δόθηκε η δυνατότητα στους τυπικά γηπεδούχους να μπαίνουν με μεγαλύτερο πάθος στις φάσεις και να κυνηγούν ακόμα και τη νίκη! Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως τα πράγματα άλλαξαν εν μέρει και η ΑΕΚ πίεσε, έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και με το γκολ του Τσέβα κατάφερε να λυτρωθεί λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x