Γ' Εθνική

Είχε τιμωρηθεί η έδρα του Αιγάλεω

Χωρίς κόσμο έπρεπε να είχε γίνει το ματς της ΑΕΚ με το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», αφού η έδρα ήταν τιμωρημένη, όπως αναφέρει το Goal.

Ο επεισοδιακός αγώνας μεταξύ Αιγάλεω και ΑΕΚ στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» θα είχε γίνει χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας της έδρας των γηπεδούχων που δεν ανακοινώθηκε έγκαιρα, όπως αναφέρει το Goal.

Στον αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής με την Τριγλία στη Ραφήνα οπαδοί του Αιγάλεω τραυμάτισαν με μπουκάλι τον βοηθό διαιτητή και ένα μήνα μετά, στις 23 Νοεμβρίου, το Αιγάλεω τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, την οποία εξέτισε στο ματς με την Κηφισιά την 1η Δεκεμβρίου.

Μια εβδομάδα μετά, στον αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών, οπαδοί του Αιγάλεω κινήθηκαν απειλητικά κατά των παικτών της ομάδας της Κρήτης, αλλά η τιμωρία που θεωρείτο δεδομένη δεν ανακοινώθηκε ποτέ, με φήμες να λένε πως αυτό συνέβη χαριστικά για να μην έχει οικονομικές απώλειες η διοίκηση του Αιγάλεω από ένα ματς σαν αυτό με την ΑΕΚ, όπου θα υπήρχε σίγουρα μεγάλη προσέλευση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x