Γ' Εθνική

Έρχονται αλλαγές στην ΑΕΚ

Η διοργάνωση αλλάζει (Κύπελλο) αλλά τα προβλήματα παραμένουν ίδια για την ΑΕΚ. Με δεδομένους τους τραυματισμούς και τον περιορισμό των ξένων, ο Δέλλας ετοιμάζει αλλαγές την Κυριακή.

Σχεδόν βέβαιη μπορεί να θεωρείται η απουσία του Τάσου Τσουμάγκα από το κυριακάτικο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό.

Ο νεαρός μπακ της ΑΕΚ -τον οποίο ξαναχτύπησαν οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς που τον ταλαιπώρησαν και πέρυσι- έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη (όπως κι ο Παυλής).

Έτσι, είναι μάλλον απίθανο να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα -μιας και το παιχνίδι δεν είναι «ζωής και θανάτου», ενώ κι ο αντικαταστάτης του, Σταύρος Πεταυράκης, αν μη τι άλλο είχε καλή εικόνα στην προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια.

Όπως φάνηκε λοιπόν και στη δοκιμή της Πέμπτης, εκείνος θα είναι που θα πάρει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας -με τον Γεωργέα να πηγαίνει στο δεξί και τους Σταθάκη-Τζανετόπουλο δίδυμο στα στόπερ.

Κατά τ’ άλλα, χαφ στο 4-2-3-1 που δοκιμάστηκε ήταν οι Ρόβας-Κορδέρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Πόποβιτς (αριστερά), Γροντής (επιτελικός), Ράμα (δεξιά) και προωθημένος ο Μπρέσεβιτς. Παρόλα αυτά ο Δέλλας έδειξε να εξετάζει και άλλη σχήματα, τα οποία θα εξαρτηθούν εν πολλοίς και απ’ την τετράδα των ξένων που θα επιλεχθεί για το κυριακάτικο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x