Γ' Εθνική

Έχει… ντέρμπι η ΑΕΚ

Με προβλήματα και ερωτηματικά αρχίζει σήμερα για την ΑΕΚ η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με την συμπρωτοπόρο Τριγλία Ραφήνας στο ΟΑΚΑ.

Μετά το… ρεπό της Κυριακής (ας όψεται η αναβολή του ματς με τον Ηρόδοτο), αρχίζει από σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με την Τριγλία Ραφήνας, που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, αφού η εν λόγω ομάδα συγκατοικεί στην κορυφή με την «Ένωση» και τον Μανδραϊκό με 10 βαθμούς, αν και οι κιτρινόμαυροι έχουν ένα ματς λιγότερο.

Ο Τραϊανός Δέλλας περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των τραυματιών. Ο Σταθάκης αναμένεται να είναι διαθέσιμος, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Τσουμάγκας που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Οι Ντ’ Ακόλ και Μπρέσεβιτς παρά τα δικά τους προβλήματα εκτιμάται πως θα μπουν κανονικά στις προπονήσεις, ενώ πολύ πιθανή είναι η επανεμφάνιση του Πλατέλλα. Ο Ανάκογλου παρότι προπονείται πλέον, έστω και επιφυλακτικά μετά το χειρουργείο στον ώμο, αλλά δεν είναι έτοιμος να ριχτεί σε ένα τόσο σκληρό πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ’ Εθνικής και θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες ακόμη. Τέλος, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και για τους Τσούπρο και Παυλή.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δείχνει πόσο υπολογίζει το παιχνίδι της Κυριακής από το γεγονός ότι χθες παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Τριγλίας με τον Περαμαϊκό στη Ραφήνα (4-0) κατασκοπεύοντας την προσεχή αντίπαλο της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x