Γ' Εθνική

Φουλ… ΑΕΚ

Στο σαββατιάτικο παιχνίδι θέλει να είναι… όσο πιο ΑΕΚ γίνεται. Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα πολλά γκολ. Κι ευτυχώς για την «Ένωση» θα το προσπαθήσει με σχεδόν όλα τα όπλα της διαθέσιμα.

Γεμάτη ευχάριστα νέα ήταν η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ για τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο «Κολοσσός» είδε όλους τους παίκτες του που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού να τα ξεπερνούν, αλλά και όσους ήταν ανέτοιμοι να τίθενται επίσης στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Κηφισιά.

Τόσο ο Ανάκογλου (που ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις όλες τις προηγούμενες μέρες) όσο και ο Ράμα (που αποχώρησε με διάταση απ’ τη χθεσινή προπόνηση) γυμνάστηκαν κανονικά την Πέμπτη. Έτσι, είναι ετοιμοπόλεμοι για το σαββατιάτικο ματς, όπως και ο Καραγκιολίδης που απουσίαζε απ’ το προηγούμενο ματς.

Ανάλογα ενθαρρυντικά μηνύματα, δε, έστειλε και ο Τσιρίλο, που προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και μπορεί να μη συμπεριλήφθηκε σήμερα στην αποστολή, αλλά θα υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι της 29ης Δεκεμβρίου με τον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Δέλλα για το σαββατιάτικο ματς είναι οι εξής: Βούρας, Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Kάτσικας, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Παυλής, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Τσεβάς, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Ντακόλ, Πόποβιτς και Ράμα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x