Γ' Εθνική

Χαμός ήδη στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής: Έσπασαν το ρόδι Κοζάνη, Αιολικός και… Πλατέλλας!

Ο Αιολικός νίκησε 2-1 τον Τηλυκράτη -με τον Πλατέλλα να ανοίγει λογαριασμό- και η Κοζάνη 2-0 τον Καμπανιακό και μετά από δύο αγωνιστικές στα μπαράζ της Γ' Εθνικής, τέσσερις ομάδες έχουν από 3 βαθμούς!

Έσπασαν το ρόδι Αιολικός και Κοζάνη! Η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε 2-1 του Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ οι Μακεδόνες νίκησαν 2-0 τον Καμπανιακό, πετυχαίνοντας τα πρώτα τους «τρίποντα» στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής. Στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, θυμίζουμε, είχαν ηττηθεί από Καμπανιακό και Γιούχτα αντίστοιχα. Ρεπό τη 2η αγωνιστική, σήμερα (17/05), είχε ο Γιούχτας.

Πλέον και μετά από τις δύο πρώτες «στροφές», έχουμε ήδη… χαμό στην κορυφή, με τέσσερις ομάδες να έχουν από 3 βαθμούς και τον Τηλυκράτη (με ένα ματς) μηδέν!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα δύο ματς, ο Αιολικός μπήκε πιο δυνατά, γνωρίζοντας πως έπαιζε έναν «τελικό» μετά την ήττα από τον Καμπανιακό και προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Πλατέλλας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του, για το 1-0. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Αιολικού! Στο 44ο λεπτό, ο Βαγγέλης Μακρής μιμήθηκε τον συμπαίκτη του και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε ο Καρλίτος, κάνοντας το 2-0 για τους Μυτιληνιούς, με τον Περιστέρη να μειώνει για τον Τηλεκράτη και το ματς να τελειώνει στο 2-1. Για την Κοζάνη, δε, που επικράτησε 2-0 του Καμπανιακού, τα τέρματα σημείωσαν Μπακάλης και Βοριαζίδης.

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Τετάρτη 24/05

14:30 Καμπανιακός-Γιούχτας
17:00 Τηλυκράτης Λευκάδας-Κοζάνη

Η βαθμολογία:

Κοζάνη 3
Γιούχτας 3 (ένα ματς)
Καμπανιακός 3
Αιολικός 3
Τηλυκράτης 0 (ένα ματς)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x