Γ' Εθνική

Με το δεξί στα μπαράζ ανόδου ο Γιούχτας!

Ο Γιούχτας επικράτησε 2-1 της Κοζάνης στο πρώτο ματς των μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής και έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο στη Super League 2.

Ιδανική αρχή στα μπαράζ ανόδου της Super League 2 έκανε ο Γιούχτας, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Κοζάνης στην Κρήτη.

Στο πρώτο ματς του ειδικού πρωταθλήματος που θα κρίνει την άνοδο από τη Γ’ Εθνική, οι Κρητικοί κυριάρχησαν και έκαμψαν τις αντιστάσεις των φιλοξενούμενων.

Στο 32’ ο Ροβίθης άνοιξε το σκορ και ο Γκίνης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκανε το 2-0, με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Η Κοζάνη δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα, αλλά και ο Γιούχτας έριξε ρυθμούς στο δεύτερο μισό του ματς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μειώσουν στο 74’ με σουτ του Πάνου, ενώ είχε και μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο φινάλε, μετά από ασταθή επέμβαση του Χρήστου, που πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Γιούχτας (Σουργιάς): Χρήστου, Ψαρράς (90? Ρουσσάκης), Τζανής, Αργκιλέσι, Γκίνη (76? Κοντογιάννης), Βρεττός (76? Δωματάς), Ροβίθης (90? Στακάκης), Αζίζι (65? Δασκαλάκης), Γελαδάρης, Γιαλούσης, Κισσάς.

ΦΣ Κοζάνη (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Λαμπόγλου (58? Αποστολίδης), Καραγιάννης (16? λ.τ Παπανικόπουλος (81? Βοριαζίδης), Γιαλαμίδης, Πάτας (46? Ψάλτης), Μπακάλης, Νιάσε, Κούφας, Κανούλας, Παπαργυρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x