Γ' Εθνική

«Η ΑΕΚ έχει και δύναμη»

Στον ποδοσφαιρικό «τσαμπουκά» που δεν είχε δείξει μέχρι σήμερα η ΑΕΚ -αλλά απέδειξε στο Αιγάλεω ότι διαθέτει- στάθηκε ο Βασίλης Ρόβας.

Απόδειξη ότι -πέραν της ποδοσφαιρικής ποιότητας- η ΑΕΚ διαθέτει και τον τσαμπουκά που απαιτείται για κατηγορίες όπως αυτή που αγωνίζεται, χαρακτήρισε το παιχνίδι με το Αιγάλεω (2-1) ο Βασίλης Ρόβας.

Ο μέσος της «Ένωσης» τόνισε ότι η ομάδα έβγαλε πάθος και δύναμη και στάθηκε ακόμα περισσότερο στο ότι αυτό συνέβη σ’ ένα γήπεδο «κινούμενη άμμο».

Αφού τόνισε λοιπόν ότι η ομάδα βάζει θεμέλια για να γυρίσει εκεί που της αξίζει, δήλωσε… συνηθισμένος στα επεισόδια, όπως κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόβας

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ: «Πιστεύω σήμερα βγάλαμε πάθος και δύναμη μέσα στο γήπεδο, αν και σε μία φάση, που δεν ήταν ούτε καν φάση, μείναμε πίσω στο σκορ. Τελικά δείξαμε ότι αυτή η ομάδα δεν είναι μόνο μία ομάδα που έχει ποιότητα ποδοσφαιρική. Η Γ’ εθνική θέλει και τσαμπουκά. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την απόδοσή τους σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο, που άλλο να τον βλέπεις απέξω και άλλο να το ζεις. Ήταν σαν κινούμενη άμμος».

Για τα επεισόδια: «Οι ποδοσφαιριστές δεν φταίνε σε τίποτα. Αυτά γίνονται έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να πάρω θέση. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και στην Ελλάδα γίνονται κάθε Κυριακή αυτά. Είμαι συνηθισμένος».

Για τη νοοτροπία των παικτών: «Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα με τον Αγροτικό Αστέρα και όπως είπαν όλοι, νιώθαμε ντροπή μετά το παιχνίδι. Πιστεύω όμως ότι η ΑΕΚ βάζει θεμέλια για να γυρίσει εκεί που της αξίζει. Όλα τα παιδιά νιώθουμε μια οικογένεια αγαπημένοι και όσο θα βρισκόμαστε εδώ στην ομάδα, θα δίνουμε το 200% των δυνατοτήτων μας, γιατί αγαπάμε πρώτα από όλα τους εαυτούς μας. Έχουμε ήθος, δεν κοροϊδεύουμε και θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα».

Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν έχω οπτική εικόνα, αλλά και σε εμάς δίνουν κάποια πέναλτι τα οποία δεν είναι (σ.σ. εννοώντας κατά της ΑΕΚ). Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x