Γ' Εθνική

«Η Νέα Φιλαδέλφεια περιμένει τον Αετό της»!

Τη δική της πτήση επιστροφής την άρχισε. Και στη «φωλιά» της και στους τίτλους. Έτσι, η ΑΕΚ (με σύνθημα «η Φιλαδέλφεια περιμένει τον Αετό της») ξεκίνησε τη συνεργασία προστασίας του περήφανου πτηνού.

Η αναγέννηση της ΑΕΚ και η οργάνωσή της σε απόλυτα επαγγελματικές και υγιείς βάσεις εγγυώνται ότι θα επανέλθει στους τίτλους. Επιτρέπει αισιοδοξία ότι θα γυρίσει στο «σπίτι» της.

Εκτός αυτών όμως, της επιτρέπει να θυμάται ότι τα μηνύματα που στέλνει ως σύλλογος δεν εξαντλούνται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Μετά λοιπόν τη σκέψη, η «Ένωση» ξεκινά να κάνει και πράξη την τιμή στο έμβλημά της. Εγκαινιάζοντας κι επίσημα σήμερα τη συνεργασία της με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, μέσω της οποίας θα συμμετέχει ενεργά στην προστασία του Αετού στη χώρα μας.

Με σύνθημα λοιπόν «η Νέα Φιλαδέλφεια περιμένει τον Αετό της» και παρόντα πολλά μέλη της κιτρινόμαυρης οικογένειας (σ.σ. στην εκδήλωση που έγινε στο Ίλιον βρέθηκαν οι Μπάγεβιτς, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Δημητριάδης, αλλά και οι Ανάκογλου, Καραγκιολίδης, Τσουμάγκας, Γροντής, Πεταυράκης) παρουσιάστηκε το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί για την προστασία του Χρυσαετού και του Σπιζαετού στην Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία και την Πελοπόννησο.

Σημειώθηκε, δε, ότι σ’ αυτό θα περιλαμβάνονται δορυφορικές λήψεις -μέσω των οποίων θα παρακολουθείται ο πληθυσμός των Αετών- ενώ θα τοποθετηθεί και κάμερα σε φωλιά που θα μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο εικόνα, που θα φιλοξενείται στο σάιτ της Ορνιθολογικής Εταιρείας, αλλά και σε αυτό της ΑΕΚ. Δράσεις που θα χρηματοδοτηθούν (όπως και άλλες για την προστασία των Αετών) απ’ την «Ένωση», ενώ εκείνη θ’ αναλάβει και την καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x