Γ' Εθνική

Κανένα θέμα Δέλλα στην ΑΕΚ

Δεν τίθεται ζήτημα αντικατάστασης του Τραϊανού Δέλλα στην ΑΕΚ. Εμπιστοσύνη στον προπονητή από τη διοίκηση, που περιμένει-πάντως-βελτίωση. Ορατή η αλλαγή συστήματος, μένει απέξω ο Τσιρίλο.

Η διόλου τιμητική ισοπαλία με τον ΑΟ Περιστερίου (0-0) «γέννησε» σενάρια περί αντικατάστασης του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Τέτοιο θέμα, ωστόσο, ουδέποτε τέθηκε στην πραγματικότητα από τη διοίκηση της ομάδας, παρότι κυκλοφόρησαν και σενάρια για συγκεκριμένα ονόματα (π.χ. Σάκης Τσιώλης).

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξακολουθεί να περιβάλει με εμπιστοσύνη τον «Κολοσσό», κάτι που φρόντισε να του μεταφέρει και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνάντηση που είχαν. Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» εκτιμά τις γνώσεις και την ηγετική προσωπικότητα του Δέλλα και θεωρεί πως μπορεί να εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό προπονητή. Ασφαλώς, όμως, όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα αν υπάρξουν άλλα στραβοπατήματα ή η εικόνα της ομάδας συνεχίσει να μην είναι ικανοποιητική.

Σκέψεις για αλλαγή πλάνου

Ο τραυματισμός του Πλατέλλα, που θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός με πρόβλημα στον αυχένα, ίσως αναγκάσει τον Δέλλα να αλλάξει τα πλάνα του. Δεδομένου ότι ο Ράμα αφενός μεν καταλαμβάνει ακόμη θέση ξένου (δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ελληνοποίησής του), ενώ αντιμετωπίζει συχνά-πυκνά κάποια προβλήματα τραυματισμού, το ρόστερ δεν διαθέτει αρκετές λύσεις για να υποστηριχτεί το 4-3-3. Είναι πολύ πιθανό το σύστημα να τροποποιηθεί σε 4-2-3-1 ή ακόμη και το 4-4-2 για να «χωρέσουν» Ντ’ Ακόλ και Μπρέσεβιτς. Παράλληλα, ελλείψει Πλατέλλα και με δεδομένο ότι ο Κορδέρο δεν… κουνιέται από την ενδεκάδα, θα πρέπει δύο εκ των Ντ’ Ακόλ, Πόποβιτς, Μπρέσεβιτς, Ράμα και Τσιρίλο να μένουν εκτός 18άδας. Ο Ιταλός αμυντικός είναι ο επικρατέστερος, από τη στιγμή που η άμυνα της ΑΕΚ δεν δέχεται πίεση, ενώ για τη δεύτερη θέση θα γίνεται… μάχη.

*Προς Παγκρήτιο οδεύει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηρόδοτο στις 27 Οκτωβρίου. Ο κρητικός σύλλογος έχει κάνει ήδη σχετικό αίτημα και αναμένεται να γίνει δεκτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x