Γ' Εθνική

Κίνδυνος τιμωρίας για τον Άρη

Κίνδυνο τιμωρίας αντιμετωπίζει ο Άρης, στον οποίο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη με την κατηγορία της δημιουργίας «εκτεταμένων επεισοδίων» στον εκτός έδρας αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ασκήθηκε στον Άρη για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα με οπαδούς του και την Αστυνομία στον εκτός έδρας αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης. Κίνδυνος τιμωρίας για τους «κίτρινους».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του «ΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΡΗΣ» νόμιμα εκπροσωπουμένου, διότι την 1 Νοεμβρίου 2015 στο Δημοτικό γήπεδο Χρυσούπολης του νομού Καβάλας, όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ως γηπεδούχου και Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ως φιλοξενούμενης ομάδας, φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας (ΑΡΗΣ) δημιούργησαν «εκτεταμένα επεισόδια». Οι παραπάνω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 (περ. α και γ) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x