Γ' Εθνική

«Κλεισμένος» ο Ανέστης

Ο Γιάννης Ανέστης θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ, αφού σύμφωνα με τη SportDay κατατέθηκε ήδη το συμβόλαιό του. Λεπτομέρειες απομένουν για Αραβίδη και Λαμπρόπουλο.

Τρεις παίκτες που πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου προβάρουν ήδη τα κιτρινόμαυρα. Μάλιστα ένας εξ αυτών θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Γιάννη Ανέστη, τον 23χρονο τερματοφύλακα που μένει ελεύθερος από τους «κυανέρυθρους» και όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay η «Ένωση» έχει ήδη εξασφαλίσει την υπογραφή του για τριετές συμβόλαιο κι αυτό έχει κατατεθεί. Η μεταγραφή γίνεται μέσω της Ξάνθης, που εξυπηρετεί την ΑΕΚ στην προκειμένη περίπτωση, μιας και ο παίκτης δεν μπορεί να υπογράψει όσο η νέα του ομάδα είναι ερασιτεχνικό σωματείο. Βέβαια με την άνοδο στη Football League η ΑΕΚ θα γίνει ξανά ΠΑΕ και θα μπορεί να γίνει η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και τυπικά στις τάξεις της.

Στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι να μετακομίσουν και δύο συμπαίκτες του στον Πανιώνιο που επίσης μένουν ελεύθεροι. Ο λόγος για τον 27χρονο επιθετικό Χρήστο Αραβίδη και τον 23χρονο αμυντικό Βασίλη Λαμπρόπουλο, για την ολοκλήρωση των μεταγραφών των οποίων απομένουν τυπικές λεπτομέρειες. Η «Ένωση» ενδιαφέρεται και για τον Αμίρη Κούρντι, που αποτελεί τον πρώτο της στόχο για τη θέση του δεξιού μπακ. Δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο από τον Πανιώνιο, αλλά του οφείλονται αρκετά χρήματα.

Προβλήματα εν όψει… Νάξου

Σήμερα θα φανεί σε μεγάλο βαθμό αν ο Ιβάν Μπρέσεβιτς θα είναι στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με τον Πανναξιακό. Ο Κροάτης έκανε χθες μέρος της προπόνησης, αλλά δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Δημήτρη Γροντή, που έχει κάκωση στον αγκώνα. Μία ίωση ταλαιπωρεί τον Άλεξ Ντακόλ, αλλά το πιθανότερο είναι τόσο ο Βραζιλιάνος, όσο και οι δύο προαναφερθέντες να ταξιδέψουν στη Νάξο. Σίγουρα νοκ άουτ είναι ο Σταύρος Σταθάκης που συνεχίζει ατομικό και πιθανώς ο Τάσος Τσουμάγκας, που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x