Γ' Εθνική

«Κρίμα που έλειπε ο κόσμος της ΑΕΚ»

Στην… αδικία του να χάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ μια ακόμα χορταστική εμφάνιση και οκτάρα, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι ο Τραϊανός Δέλλας.

Η απουσία του κόσμου της ΑΕΚ -που δεν μπόρεσε λόγω της τιμωρίας να χαρεί μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας- ήταν το μόνο μελανό σημείο του ματς με το Περιστέρι (8-1), όπως τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο «Κολοσσός» τόνισε ότι το σκορ θα μπορούσε να ‘ναι ακόμα μεγαλύτερο κι αφού χαρακτήρισε κρίμα το να λείπουν οι φίλαθλοι απ’ τις εξέδρες, εξέφρασε την ελπίδα η «Ένωση» να συνεχίσει το ίδιο αποδοτική και τώρα που θα επιστρέψουν.

Παρόλα αυτά εμφανίστηκε απόλυτα προσγειωμένος και σημείωσε ότι τώρα στα εύκολα, αξιολογεί ακόμα περισσότερο το χαρακτήρα και τη νοοτροπία των παικτών του.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι είχαμε άλλο ένα εύκολο απόγευμα σήμερα και εύκολο το έκαναν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο αντίπαλος με τον τρόπο που αγωνίστηκε. Το πάθημα του πρώτου γύρου μας έγινε μάθημα. Μελετήσαμε το παιχνίδι και αν ήμασταν πιο καλοί στην τελική πάσα, το σκορ θα μπορούσε να είχε φύγει σε μεγάλη διάσταση.

Όπως λέω πάντα το θέμα είναι οι τρεις βαθμοί, είτε έρχεται με μικρό σκορ, είτε με μεγάλο. Αυτό με ενδιαφέρει: Η νίκη. Κρίμα που έλειπε ο κόσμος μας από το γήπεδο. Εύχομαι από την επόμενη αγωνιστική να τους έχουμε κοντά μας και να είμαστε το ίδιο αποδοτικοί και στα γκολ, ώστε να φεύγουν ικανοποιημένοι. Συνεχίζουμε. Ένα παιχνίδι λιγότερο, μας φέρνει πιο κοντά στην επόμενη κατηγορία».


Δεν θα μπορούσαν να πάρουν κάποιοι μικρότεροι παίκτες περισσότερο χρόνο συμμετοχής όταν το ματς είναι 4-0 στο ημίχρονο;

«Απ' αυτούς που είχα σήμερα, ποιος δεν μπήκε; Μπήκε ο Τσεβάς και Γροντής. Κάποιες φορές δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές, ακόμα κι αν έχεις τελειώσει το ματς. Πρέπει να δοθεί συνοχή στην ομάδα, μέχρι το 60'. Σιγά-σιγά θα πάρουν κι άλλα παιδιά χρόνο. Αυτός είναι ο στόχος μου: Και να ξεκινούν βασικοί και να μπαίνουν στο ματς. Τους έχω υποσχεθεί ότι θα πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής και αυτό θα γίνει».

Είδατε αρνητικά πράγματα σήμερα; Ένα απ' αυτά όπως είπατε, ήταν η τελική πάσα. Υπήρχαν άλλα;

«Φυσικά… Και μετά το 65' χάσαμε τη συνοχή μας σαν ομάδα. Υπήρχαν κενά διαστήματα μέσα στο γήπεδο. Αυτό ίσως έγινε επειδή έφυγε από τους παίκτες το άγχος της νίκης και ήθελαν να δείξουν κάποια άλλα πράγματα. Μπορείς να δεις πράγματα και να αξιολογείς χαρακτήρες και στα εύκολα. Και αυτό κάνω.

Όπως στα δύσκολα αξιολογούσα κάποια πράγματα στον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών, έτσι και στα εύκολα αξιολογώ κάποια πράγματα για τους παίκτες. Πιο δύσκολο είναι να δείχνεις χαρακτήρα στα εύκολα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x