Γ' Εθνική

Με… φόρα στην ΑΕΚ ο Αραβίδης

Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης απ’ αυτούς που έχει πάρει η ΑΕΚ θα φανεί. Ποιος ξεκίνησε όμως πιο ζεστός φάνηκε ήδη. Στην πρώτη προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα ο Χρήστος Αραβίδης έδειξε… φτιαγμένος.

Από τη φύση του ως παίκτης είναι παθιασμένος. Ανά πάσα στιγμή έτοιμος να βάλει τα πόδια του στη φωτιά. Δεδομένων, δε, και των γνωστών αισθημάτων του για την ομάδα, ο Χρήστος Αραβίδης είναι εμφανές ότι γουστάρει που πήγε στην ΑΕΚ.

Και είναι επίσης εμφανές ότι ένιωσε άμεσα μέλος της. Όχι μονάχα απ’ το ότι έδωσε το «παρών» χθες στο Ζεφύρι για να παρακολουθήσει το φιλικό που έδινε η ομάδα. Αλλά και απ’ το ότι -στην πρώτη προπόνησή του μαζί της- έδειξε αποφασισμένος ν’ αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει.

Μπορεί λοιπόν το δίτερμα που έγινε το πρωί της Τρίτης στα Σπάτα (και στο οποίο συμμετείχαν και οι υπόλοιποι οκτώ νεοαποκτηθέντες) να μην είναι σοβαρό δείγμα για οποιοδήποτε συμπέρασμα. Άλλωστε, συμμετείχαν σ’ αυτό (εκτός από παίκτες της Κ-17) και οι Δέλλας-Μπουρουτζίκας.

Παρόλα αυτά, δεν πέρασε απαρατήρητη η μεγάλη διάθεση του Έλληνα επιθετικού. Μια διάθεση που τον ξεχώρισε από την πρώτη μέρα και… μεταφράστηκε, εκτός των υπολοίπων, σε τρία γκολ τα οποία βοήθησαν να κάνει αν μη τι άλλο γούρικο ξεκίνημα με τα κιτρινόμαυρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x