Γ' Εθνική

Με το… λαβράκι της η ΑΕΚ

Το πιο ενδιαφέρον στοίχημα που έχει να κερδίσει η ΑΕΚ στα εναπομείναντα παιχνίδια αποδεικνύεται ο Βασίλης Τσεβάς. Και παρόλο που δεν τελείωσε την προπόνηση, ο νεαρός μπήκε στην αποστολή για το Σάββατο

Ένα απ’ τα λίγα αγωνιστικά κέρδη που μπορεί να έχει η ΑΕΚ τη φετινή χρονιά είναι ο Βασίλης Τσεβάς.

Κι ευτυχώς για τον ίδιο -λίγες μέρες το τρίτο φετινό του γκολ στο Παγκρήτιο- δεν θα χάσει την ευκαιρία να συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Παρόλο λοιπόν που το ιατρικό τιμ της «Ένωσης» του έδωσε εντολή (για προληπτικούς λόγους) να μην ολοκληρώσει την προπόνηση της Πέμπτης, ο μικρός συμπεριλήφθηκε κανονικά έπειτα στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης.

Εκεί όπου δε βρίσκεται αντίθετα ο Ρόβας, που επέστρεψε μεν απ’ τον τραυματισμό του, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μην τελειώσει ούτε εκείνος το σημερινό πρόγραμμα και κατόπιν κόπηκε (λόγω ανετοιμότητας) απ’ τους «εκλεκτούς» του Τραϊανού Δέλλα.

Με δεδομένο λοιπόν ότι εκτός έχουν τεθεί και οι Καραγκιολίδης, Ράμα, Θαναηλάκης και Κάτσικας (που έκαναν ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη), διαθέσιμοι για το σαββατιάτικο ματς θα είναι οι εξής:

Βούρας, Ντούνης, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κορδέρο, Ντακόλ, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Κέζος, Πλατέλλας, Πεταυράκης, Τσεβάς, Αργυρίου, Μούργκα, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Παληαρούτας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x