Γ' Εθνική

Μία και… καμία για την ΑΕΚ

Όπως οι φαντάροι μετρούν μέρες, έτσι κι η ΑΕΚ μετρά αγωνιστικές πια στο μαρτύριο της Γ’ Εθνικής. Η «Ένωση» έφτασε στην Κρήτη, όπου (παρουσία ξανά του κόσμου της) θα δώσει το τελευταίο ματς εκτός έδρας

Οι παίκτες της δεν το βλέπουν (ή δεν θα ‘πρεπε να το βλέπουν) ως υποχρέωση. Άλλωστε για πολλούς απ’ αυτούς είναι οι τελευταίες τους ευκαιρίες.

Είναι γεγονός όμως ότι ο κόσμος της ΑΕΚ μετρά αντίστροφα πια για να βγάλει από πάνω του το… μισό βάρος της περιπλάνησης στις χαμηλότερες κατηγορίες. Μετά το πολιτισμικό σοκ του Περάματος (λόγω εγκαταστάσεων και όχι λόγω φιλοξενίας) η «Ένωση» ταξίδεψε σήμερα για την Κρήτη.

Με απουσίες και πάλι (όπως ο τιμωρημένος Ανάκογλου, που ξεπέρασε όμως τον τραυματισμό του και θ’ αγωνιστεί με τον Πανναξιακό) αλλά κι έναν ακόμα λόγο για να μην αντιμετωπίσει ως αγγαρεία το αυριανό παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών.

Τον κόσμο -που την υποδέχθηκε ξανά στο Ηράκλειο κι ετοιμάζεται να δώσει πολύ πιο δυναμικό «παρών» την Τετάρτη στο ΔΑΚ Γάλλου. Εκεί όπου θα βρίσκονται την Τετάρτη και οι Μπάγεβιτς-Λυμπερόπουλος (σ.σ. θα ταξιδέψουν αύριο αεροπορικώς) και θα παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» να κλείσουν όπως πρέπει τις εκτός έδρας υποχρεώσεις τους.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x