Γ' Εθνική

Μπήκαν και την αλλάζουν

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας συμπεριλήφθηκαν οι Τσιρίλο, Γεωργέας και Ρόβας και ο Τραϊανός Δέλλας ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα για την επίσημη πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ.

Την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΚ ετοιμάζονται να κάνουν την Κυριακή απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας οι Μπρούνο Τσιρίλο, Νίκος Γεωργέας και Βασίλης Ρόβας. Ο Τραϊανός Δέλλας, μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς.

Έτσι δεν αποκλείεται και οι τρεις «κιτρινόμαυροι» που απουσίαζαν από την πρεμιέρα απέναντι στον Μανδραϊκό, να αγωνιστούν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Δέλλας είδε στην προπόνηση της Παρασκευής όλους του τους ποδοσφαιριστές (πλην του Δημήτρη Τζάθα, που έκανε ατομικό μαζί με τους Παυλή και Ντούμπερετ) να προπονούνται χωρίς προβλήματα. Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι απέναντι στη Ραφήνα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 17.30 στο προπονητικό των Σπάτων.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντακόλ, Πόποβιτς και Ράμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x