Γ' Εθνική

«Μπορεί και θέμα ωρών η κατάληξη για Ντακόλ-Φαγέ»

Θέμα χρόνου είναι οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής των Ντακόλ και Φαγέ στην ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λουκάς Καραδήμος.

Τις προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με την Καλλιθέα για τους Αλεσάντρε Ντακόλ και Αμπλαγιέ Φαγέ παραδέχθηκε ο Λουκάς Καραδήμος.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τεχνικός διευθυντής της αθηναϊκής ομάδας τόνισε πως υπάρχουν συζητήσεις για τους δυο ποδοσφαιριστές.

Αφού ανέφερε λοιπόν ότι δεν αποκλείεται να είναι και θέμα ωρών η οριστική κατάληξη στη συγκεκριμένη υπόθεση, μίλησε και για τη γενικότερη κατάσταση στην Καλλιθέα μετά την απώλεια του Νίκου Σαλευρή.


Αναλυτικά όσα είπε ο Καραδήμος στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας και τον Νικόλα Ακτύπη

Για τις μετατροπές στα πλέι-οφ της Football League: «Νομίζω ότι είναι μια κίνηση για να διατηρηθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που είχε πέρυσι η κατηγορία. Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις σε ανάλογες περιπτώσεις, αλλά επικράτησε η λογική του να διατηρηθεί η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος».

Για την κατάσταση στην Καλλιθέα: «Είχαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός και είναι γεγονός πως είμαστε ακόμα ζαλισμένοι από την απώλεια του προέδρου. Προσπαθούμε να λύσουμε ζητήματα που απασχολούν την ομάδα, αλλά είναι δύσκολο. Υπάρχει και το θέμα της στελέχωσης του ρόστερ, αλλά παράλληλα πρέπει να διευθετηθούν και διοικητικά θέματα».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ντακόλ και Φαγέ: «Όλα είναι ανοιχτά σε αυτή την υπόθεση. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με την ΑΕΚ και για τους δυο παίκτες. Είναι γεγονός πως βρισκόμαστε σε επαφή και νομίζω ότι προσεχώς θα υπάρχει οριστική εξέλιξη. Μπορεί να είναι και θέμα ημέρας ή ακόμα και ωρών. Εμείς, απ’ την πλευρά μας -ανάλογα με την εξέλιξη σε αυτό το θέμα- θα πράξουμε για τη δική μας ενίσχυση»,

Για τον στόχο της Καλλιθέας φέτος: «Η Καλλιθέα έχει μια φανέλα που της επιτρέπει να διεκδικεί την άνοδο. Παρά τα προβλήματα και την ανακατωσούρα που υπάρχει τώρα, στόχος της ομάδας είναι μόνο αυτός. Της το επιτρέπει η ιστορία της και η ποιότητά της να το διεκδικήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x