Γ' Εθνική

Μύρισε… ΑΕΚ ο Μπρέσεβιτς

Γουστάρει ΑΕΚ και το δείχνει! Έστω και με πατερίτσες, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς βρέθηκε στα Σπάτα, για να τα πει με τους συμπαίκτες του και να πάρει… θετική ενέργεια απ’ το οικογενειακό κλίμα των αποδυτηρίων.

Είναι ο πιο αξιόπιστος σκόρερ της ΑΕΚ. Ένας απ’ τους λίγους που εξασφάλισαν από νωρίς την παρουσία τους στο ρόστερ και της επόμενης σεζόν.

Εκτός απ’ όλα αυτά όμως, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς είναι κι ένα απ’ τα πιο αγαπητά παιδιά στ’ αποδυτήρια της «Ένωσης». Και σίγουρα απ’ αυτούς που γουστάρουν πολύ που φορούν τη φανέλα της.

Ο τραυματισμός του λοιπόν -και το γεγονός ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν- δεν τον αποθαρρύνει απ’ το να συνεχίσει να το δείχνει. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Κροάτης πήγε το απόγευμα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις των Σπάτων. Και παρόλο που δεν μπορεί καν να περπατήσει χωρίς τις πατερίτσες, βρέθηκε κοντά στους παλιούς τους συμπαίκτες.

Εκείνοι απ’ την πλευρά τους τον υποδέχθηκαν θερμά. Του ανταπέδωσαν το χαμόγελο με το οποίο μπήκε στ’ αποδυτήρια. Και αντιμετωπίζοντάς τον σαν να προετοιμάστηκε κι αυτός μαζί τους για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, του έδωσαν κουράγιο για τη συνέχεια.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x